Home > Wie ik ben

11722618_930615773644279_7259230718347198523_o

Ik ga met honger naar bed

 

Wie ik ben :

Ik ben Age Karrenbelt en ik zet me in voor mensen die het niet zo breed hebben of in stille armoede leven. Mijn doelstelling is dat elke kind recht heeft op een gezonde avond maaltijd. Ik had zelf ook een keer teveel gekookt heb het toen op Low budget groep gezet vanaf September heb ik mijn eigen Facebook pagina gemaakt “ik ga met honger naar bed’’ . Vindt u het leuk om te koken of heeft u teveel gekookt gooi het niet weg maar maak er iemand anders blij mee zet het op de site.

Het is een besloten groep waar je lid van kunt worden op deze groep mag je eten aanbieden en eten vragen, ook boodschappen zijn welkom nu 3 jaar  later zitten we al op dik 1100 leden iets waar ik trots op ben, de wereld kan ik niet helpen, maar kan wel proberen om mensen te helpen die het niet zo breed hebben of in stille armoede leven. Op dit moment hebben we twee Bakkers die ons twee keer per week brood wil geven en een Groenteman waar we af en toe groente of fruit van krijgen. Omdat ik zelf een half jaar bij de voedselbank heb gelopen weten ik hoe belangrijk dit is.

Wie ik ben : een alleenstaande vader met 2 kinderen